KRÄMIG KYCKLINGPASTA MED TOMAT
OCH RUCCOLA
Det här är en rätt som endast behöver mycket kort tid för tillagning. Till den stekta kycklingen serveras en krämig pasta, där crème fraîche, smaksatt med fetaost och soltorkade tomater, står för såsigheten. Ihop med pepprig ruccola blir rätten en smakexplosion.
2 portioner
2 portioner pasta, gärna radiatori
2 snabbfiléer av kyckling
½ msk smör
salt, peppar
2 dl crème fraîche fetaost och soltorkade tomater
180 g orange tomater
65 g ruccola
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Stek kycklingen i smöret i en stekpanna ca 10 minuter. Vänd då och då och krydda med salt och peppar.
Häll av pastan i en sil och sätt tillbaka kastrullen på plattan igen. Koka upp crème fraîche och vänd i pastan. Smaka av med salt och peppar. Servera pastan till kycklingen, tomaterna och ruccolan.
OCH RUCCOLA
Det här är en rätt som endast behöver mycket kort tid för tillagning. Till den stekta kycklingen serveras en krämig pasta, där crème fraîche, smaksatt med fetaost och soltorkade tomater, står för såsigheten. Ihop med pepprig ruccola blir rätten en smakexplosion.
2 portioner
2 portioner pasta, gärna radiatori
2 snabbfiléer av kyckling
½ msk smör
salt, peppar
2 dl crème fraîche fetaost och soltorkade tomater
180 g orange tomater
65 g ruccola
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Stek kycklingen i smöret i en stekpanna ca 10 minuter. Vänd då och då och krydda med salt och peppar.
Häll av pastan i en sil och sätt tillbaka kastrullen på plattan igen. Koka upp crème fraîche och vänd i pastan. Smaka av med salt och peppar. Servera pastan till kycklingen, tomaterna och ruccolan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar