KYCKLINGSPETT MED KOKOS
4 portioner
1 kg kycklingfilé
1 påse tandoori chicken spice mix,
Santa Maria, 35 g
½ dl olja
2 msk kokosflingor
Skär kycklingköttet i småbitar. Blanda kryddor och olja och lägg kycklingbitarna att marinera ca 1 timme. Trä upp kycklingköttet på grillspett och grilla dem ca 12 minuter eller tills de är genomstekta. Snurra dem då och då. Strö över kokos.
4 portioner
1 kg kycklingfilé
1 påse tandoori chicken spice mix,
Santa Maria, 35 g
½ dl olja
2 msk kokosflingor
Skär kycklingköttet i småbitar. Blanda kryddor och olja och lägg kycklingbitarna att marinera ca 1 timme. Trä upp kycklingköttet på grillspett och grilla dem ca 12 minuter eller tills de är genomstekta. Snurra dem då och då. Strö över kokos.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar