DAGENS RECEPT 15-04-14
KRABBSUFFLÉSMÖRGÅS
Av krabba, majonnäs och en äggvita blir det en pösig och läcker sufflésmet att gratinera på rostat bröd. Något för fredagskvällen kanske?
4 personer
4 vita brödskivor
1 burk krabba, 125 g
1 1/4 dl majonnäs
1 tsk curry eller riven pepparrot
1 äggvita
Rosta brödskivorna lätt och låt dem svalna. Rensa krabban och dela den i små bitar. Smaksätt majonnäsen rätt starkt med curry eller pepparrot och blanda i krabbköttet. Hårdvispa äggvitan riktigt styv och stadga den ev med 1 tsk potatis- eller vetemjöl.
Blanda krabbmajonnäsen med äggvitan och fördela blandningen på brödet. Gratinera i 225 grader ca 15 minuter.
KRABBSUFFLÉSMÖRGÅS
Av krabba, majonnäs och en äggvita blir det en pösig och läcker sufflésmet att gratinera på rostat bröd. Något för fredagskvällen kanske?
4 personer
4 vita brödskivor
1 burk krabba, 125 g
1 1/4 dl majonnäs
1 tsk curry eller riven pepparrot
1 äggvita
Rosta brödskivorna lätt och låt dem svalna. Rensa krabban och dela den i små bitar. Smaksätt majonnäsen rätt starkt med curry eller pepparrot och blanda i krabbköttet. Hårdvispa äggvitan riktigt styv och stadga den ev med 1 tsk potatis- eller vetemjöl.
Blanda krabbmajonnäsen med äggvitan och fördela blandningen på brödet. Gratinera i 225 grader ca 15 minuter.

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar