tisdag 3 juni 2014

Isad avocadocrème med jordgubbspuré

ISAD AVOCADOCRÈME MED JORDGUBBSPURÉ

4 personer

2 mogna avocados
½ dl pressad citronsaft
6 msk honung
3 dl vaniljglass

Jordgubbspuré:
1 l färska eller 225 g djupfrysta jordgubbar
2 - 3 msk florsocker


Skala avocadon, skär köttet i tärningar och blanda det i mixer med citronsaft och honung. Kör blandningen till puré och kyl den. Blanda purén med vaniljglassen i mixer strax före serveringen.

Kör jordgubbarna till puré i mixer, passera dem och smaksätt med florsocker. Skeda upp avocadocrèmen i portionsglas, häll över jordgubbspurén och servera omedelbart med rån, flarn eller småkakor.

1 kommentar:

  1. Låter jättegott! Skall testa detta i sommar.

    Din mor.

    SvaraRadera