YOGHURTPARFAIT
4 personer
3 dl yoghurt
3 msk socker
1 liten burk konserverad frukt
av valfritt slag
Garnering:
färska jordgubbar
Blanda yoghurt och socker. Skär frukten i bitar och varva den med yoghurt i portionskoppar eller glas. Toppa med ett par färska jordgubbar och ställ desserten kallt tills den ska serveras.
Variation:
Blanda försiktigt den sockrade yoghurten med frukten. Lägg upp desserten i en serveringsskål och garnera med färska bär.
Tid för tillagning: Ca 5 minuter.
4 personer
3 dl yoghurt
3 msk socker
1 liten burk konserverad frukt
av valfritt slag
Garnering:
färska jordgubbar
Blanda yoghurt och socker. Skär frukten i bitar och varva den med yoghurt i portionskoppar eller glas. Toppa med ett par färska jordgubbar och ställ desserten kallt tills den ska serveras.
Variation:
Blanda försiktigt den sockrade yoghurten med frukten. Lägg upp desserten i en serveringsskål och garnera med färska bär.
Tid för tillagning: Ca 5 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar