FAVORITKORV
En litet ovanligare korvrätt får man om man gratinerar t ex grillkorv på en bädd av katrinplommon och äpplen. Det blir gott, det är enkelt och det går ganska så snabbt. Varför inte pröva?
4 portioner
Ca 500 g grillkorv
3 äpplen
150 g kärnfria katrinplommon
smör eller margarin till formen
1 dl riven ost, t ex Herrgårds
Gott att äta till:
Bakad potatis och rårivna morötter.
Dela korvarna i två eller tre bitar. Skär äpplena i klyftor. Lägg katrinplommon och äppelklyftor i en smord, ugnssäker form och lägg på korvbitarna. Strö över den rivna osten och gratinera i ugn vid 200° ca 25 minuter.
Tid för tillagning: Ca 35 minuter
varav ca 25 minuter i ugnen.
Från Mina Bästa Recept

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar