OSTKYCKLING
4 personer
1 kyckling, ca 1,2 kg
1 tsk salt
2 krm nymald svartpeppar
1 ägg
3 msk senap
3 dl riven ost, t ex lagrad Grevé
Sätt ugnen på 175°.
Dela kycklingen i 4 delar och skölj dem väl. Salta och peppra. Lägg kycklingdelarna med skinnsidan upp på ett ugnssäkert fat.
Blanda ägg, senap och ost och bred blandningen över kycklingdelarna. Stek kycklingen något under mitten i ugnen ca 40 minuter tills den är helt genomstekt.
Servera kycklingen genast. Bjud sallad och kokt ris till.
4 personer
1 kyckling, ca 1,2 kg
1 tsk salt
2 krm nymald svartpeppar
1 ägg
3 msk senap
3 dl riven ost, t ex lagrad Grevé
Sätt ugnen på 175°.
Dela kycklingen i 4 delar och skölj dem väl. Salta och peppra. Lägg kycklingdelarna med skinnsidan upp på ett ugnssäkert fat.
Blanda ägg, senap och ost och bred blandningen över kycklingdelarna. Stek kycklingen något under mitten i ugnen ca 40 minuter tills den är helt genomstekt.
Servera kycklingen genast. Bjud sallad och kokt ris till.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar