Lite sent kommer dagens middagsförslag, som omfattar både lunch och middag. Men bättre sent än aldrig kan man ju tycka.
Lunch: Skinkägg
Middag: Kokt höns med ris, currysås, sallad
Dessert: Konserverade päronhalvor med djupfrysta hallon och vispad grädde
SKINKÄGG
6 dl potatismos
2 dl hackad skinka
4 äggulor
1 pkt djupfrysta ärter, 250 g
Blanda potatismos och skinka och forma fyra runda bullar. Lägg dem på smort ugnssäkert fat och gör en fördjupning mitt i varje bulle. Häll i äggulorna och häll ärterna runt potatismoset.
Gratinera i 250 grader ca 8 minuter eller tills gulorna stelnat en aning och moset fått färg.
Lunch: Skinkägg
Middag: Kokt höns med ris, currysås, sallad
Dessert: Konserverade päronhalvor med djupfrysta hallon och vispad grädde
SKINKÄGG
6 dl potatismos
2 dl hackad skinka
4 äggulor
1 pkt djupfrysta ärter, 250 g
Blanda potatismos och skinka och forma fyra runda bullar. Lägg dem på smort ugnssäkert fat och gör en fördjupning mitt i varje bulle. Häll i äggulorna och häll ärterna runt potatismoset.
Gratinera i 250 grader ca 8 minuter eller tills gulorna stelnat en aning och moset fått färg.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar