DAGENS RECEPT 15-09-01
GRAVAD LAX MED ÄPPLE
4 portioner
100 g skivad gravad lax
½ äpple
2 msk riven pepparrot
rivet skal av 1/4 citron
1 tsk olivolja
salt, peppar
½ dl crème fraîche
dill
Skala och finhacka äpplet. Blanda med pepparrot, citronskal och olja och smaka av med salt och peppar. Lägg en klick äppelröra på laxen, snurra ihop och fäst på en gaffel. Toppa med crème fraîche och dill. Eller strunta i gaffeln och lägg på små söta assietter ...
GRAVAD LAX MED ÄPPLE
4 portioner
100 g skivad gravad lax
½ äpple
2 msk riven pepparrot
rivet skal av 1/4 citron
1 tsk olivolja
salt, peppar
½ dl crème fraîche
dill
Skala och finhacka äpplet. Blanda med pepparrot, citronskal och olja och smaka av med salt och peppar. Lägg en klick äppelröra på laxen, snurra ihop och fäst på en gaffel. Toppa med crème fraîche och dill. Eller strunta i gaffeln och lägg på små söta assietter ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar