BACON- OCH ÄGGSALLAD
4 portioner
300 g kokt färskpotatis
3 ägg
200 g gröna bönor
125 g bacon
100 g babyspenat
100 g svarta oliver
½ burk gröna linser, 200 g
Dressing:
3 msk olivolja
1 msk vinäger
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk dijonsenap
2 msk kapris
2 ansjovisfiléer
Skär potatisen i bitar. Lägg äggen i kallt vatten, koka upp och koka dem 9 minuter. Skala och dela dem. Koka upp bönorna i saltat vatten och spola dem kalla. Strimla och stek baconet och skölj spenaten.
Blanda dressingen. Blanda ingredienserna till salladen och häll dressingen över.
4 portioner
300 g kokt färskpotatis
3 ägg
200 g gröna bönor
125 g bacon
100 g babyspenat
100 g svarta oliver
½ burk gröna linser, 200 g
Dressing:
3 msk olivolja
1 msk vinäger
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk dijonsenap
2 msk kapris
2 ansjovisfiléer
Skär potatisen i bitar. Lägg äggen i kallt vatten, koka upp och koka dem 9 minuter. Skala och dela dem. Koka upp bönorna i saltat vatten och spola dem kalla. Strimla och stek baconet och skölj spenaten.
Blanda dressingen. Blanda ingredienserna till salladen och häll dressingen över.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar