SNABB LAXWOK
2 portioner
50 g risnudlar
50 g strimlade sockerärter
1 finstrimlad morot
75 g skivad purjolök
1 tsk rapsolja
250 g tärnad laxfilé
salt, peppar
Sås:
4 msk matlagningsyoghurt
1 tsk riven ingefära
1 tsk pressad lime
1 msk sweet chilisås
salt, peppar
Tillaga risnudlarna, spola dem med kallt vatten och låt rinna av. Fräs ärter, morot och purjolök i olja, fös dem åt sidan och stek laxtärningarna i samma panna. Blanda ned nudlarna i stekpannan, smaka av med salt och peppar. Blanda allt till såsen och klicka den ovanpå fisken.
Servera med grönsallad med tomater och kiwi.
2 portioner
50 g risnudlar
50 g strimlade sockerärter
1 finstrimlad morot
75 g skivad purjolök
1 tsk rapsolja
250 g tärnad laxfilé
salt, peppar
Sås:
4 msk matlagningsyoghurt
1 tsk riven ingefära
1 tsk pressad lime
1 msk sweet chilisås
salt, peppar
Tillaga risnudlarna, spola dem med kallt vatten och låt rinna av. Fräs ärter, morot och purjolök i olja, fös dem åt sidan och stek laxtärningarna i samma panna. Blanda ned nudlarna i stekpannan, smaka av med salt och peppar. Blanda allt till såsen och klicka den ovanpå fisken.
Servera med grönsallad med tomater och kiwi.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar