GNOCCHI MED PISTAGEPESTO
2 portioner
2 msk pistagenötter
1 dl basilikablad
1 msk olivolja
½ msk citronsaft
4 msk riven parmesan
350 g färska gnocchi
salt, svartpeppar
basilikablad till garnering
Mixa nötter med basilika, olja och citronsaft. Rör ned osten. Koka gnocchi, häll av, men spara litet spad. Späd peston med spadet och rör ned det i gnocchin. Smaka av med salt och peppar.
Servera med 2 skivade tomater, finhackad rödlök, balsamvinäger, 1 tsk olivolja, salt och peppar.
2 portioner
2 msk pistagenötter
1 dl basilikablad
1 msk olivolja
½ msk citronsaft
4 msk riven parmesan
350 g färska gnocchi
salt, svartpeppar
basilikablad till garnering
Mixa nötter med basilika, olja och citronsaft. Rör ned osten. Koka gnocchi, häll av, men spara litet spad. Späd peston med spadet och rör ned det i gnocchin. Smaka av med salt och peppar.
Servera med 2 skivade tomater, finhackad rödlök, balsamvinäger, 1 tsk olivolja, salt och peppar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar