SNABBA GRYTAN
Mumsigt god gryta med strimlad lövbiff, lök och bladspenat. Lyxa till det en måndag!
4 portioner
400 g lövbiff
1 gul lök
smör eller margarin
½ tsk salt
125 g färsk bladspenat
½ dl vatten
2 dl lätt crème fraîche franska örter
8 körsbärstomater
Skär köttet i strimlor. Skala och skär löken i klyftor. Stek kött och lök i matfett i en stekpanna och krydda med salt. Rör ned spenaten och låt den fräsa med. Tillsätt vatten och crème fraîche och koka upp. Dela tomaterna och vänd ned dem i grytan.
Servera med ris, potatis eller pasta.
Tid för tillagning: 30 minuter
Mumsigt god gryta med strimlad lövbiff, lök och bladspenat. Lyxa till det en måndag!
4 portioner
400 g lövbiff
1 gul lök
smör eller margarin
½ tsk salt
125 g färsk bladspenat
½ dl vatten
2 dl lätt crème fraîche franska örter
8 körsbärstomater
Skär köttet i strimlor. Skala och skär löken i klyftor. Stek kött och lök i matfett i en stekpanna och krydda med salt. Rör ned spenaten och låt den fräsa med. Tillsätt vatten och crème fraîche och koka upp. Dela tomaterna och vänd ned dem i grytan.
Servera med ris, potatis eller pasta.
Tid för tillagning: 30 minuter
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar