DRAGONKYCKLING
Franska smaker i lättlagad, krämig kyckling.
4 portioner
4 kycklingfiléer, ca 500 g
smör eller margarin
2 dl lätt crème fraîche
½ dl vatten
2 tsk dragon
1 hönsbuljongtärning
1 dl riven ost
2 msk hackad persilja eller dragon
Skär varje kycklingfilé i 3 bitar på längden. Bryn dem i matfett i en stekpanna. Vispa ihop crème fraîche, vatten, dragon och smulad buljongtärning i en gryta. Lägg i kycklingen och låt den koka ca 5 minuter under lock. Strö över ost, persilja eller dragon och servera med kokt potatis och kokta morötter.
Tid för tillagning: 30 minuter
Franska smaker i lättlagad, krämig kyckling.
4 portioner
4 kycklingfiléer, ca 500 g
smör eller margarin
2 dl lätt crème fraîche
½ dl vatten
2 tsk dragon
1 hönsbuljongtärning
1 dl riven ost
2 msk hackad persilja eller dragon
Skär varje kycklingfilé i 3 bitar på längden. Bryn dem i matfett i en stekpanna. Vispa ihop crème fraîche, vatten, dragon och smulad buljongtärning i en gryta. Lägg i kycklingen och låt den koka ca 5 minuter under lock. Strö över ost, persilja eller dragon och servera med kokt potatis och kokta morötter.
Tid för tillagning: 30 minuter
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar