MANGOSURPRIS
Läcker, festlig och lätt att laga. Mangotärningar hittar du i frysdisken.
8 portioner
1 pkt fryst mango, 250 g
2 äggulor
1 dl florsocker
4 dl vispgrädde
10 cookies, typ Maryland, ca 100 g
Hallonsås:
4 passionsfrukter
400 g frysta hallon
2 msk flytande honung
Halvtina mangon. Mixa den med äggulor och florsocker. Vispa grädden. Rör ned mangomoset i grädden och smula i kakorna. Klicka smeten i 8 stora muffinsformar av papper och frys i minst 3 timmar.
Dela passionsfrukterna och ta ur fruktköttet. Blanda det med hallon och honung. Låt stå minst 1 timme. Hit kan man förbereda.
Ta bort muffinsformarna från glassen och lägg upp den på assietter. Låt glassen stå ca 15 minuter och servera sedan med hallonsalsan.
Läcker, festlig och lätt att laga. Mangotärningar hittar du i frysdisken.
8 portioner
1 pkt fryst mango, 250 g
2 äggulor
1 dl florsocker
4 dl vispgrädde
10 cookies, typ Maryland, ca 100 g
Hallonsås:
4 passionsfrukter
400 g frysta hallon
2 msk flytande honung
Halvtina mangon. Mixa den med äggulor och florsocker. Vispa grädden. Rör ned mangomoset i grädden och smula i kakorna. Klicka smeten i 8 stora muffinsformar av papper och frys i minst 3 timmar.
Dela passionsfrukterna och ta ur fruktköttet. Blanda det med hallon och honung. Låt stå minst 1 timme. Hit kan man förbereda.
Ta bort muffinsformarna från glassen och lägg upp den på assietter. Låt glassen stå ca 15 minuter och servera sedan med hallonsalsan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar