GOURMETPANNA
Servera en panna med kassler och grönsaker som kvällsgott. Det går utmärkt att använda rester av kassler.
4 portioner
200 g kassler
200 g färska champinjoner
eller 1 burk konserverade, 185 g
1 gul lök
1 röd paprika
1 msk smör eller margarin
1½ dl djupfrysta gröna ärter
1 dl crème fraîche
2 tsk kinesisk soya
salt, peppar
persilja
Serveringstips:
Servera ett gott bröd och grönsallad
till gourmetpannan. Kokt ris är också
gott till.
Skär kasslern i tärningar, ansa champinjonerna och skär dem i skivor. Hacka löken och skär paprikan i små tärningar. Smält matfettet i en stekpanna och fräs champinjoner och lök ca 5 minuter. Blanda ned kassler och paprika och låt det fräsa ytterligare några minuter.
Blanda ned ärter, crème fraîche och soya och låt det småputtra ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Strö över persilja och servera gourmetpannan.
Tid för tillagning:
Förberedelse 15 minuter
Tid på spisen 15 minuter
Servera en panna med kassler och grönsaker som kvällsgott. Det går utmärkt att använda rester av kassler.
4 portioner
200 g kassler
200 g färska champinjoner
eller 1 burk konserverade, 185 g
1 gul lök
1 röd paprika
1 msk smör eller margarin
1½ dl djupfrysta gröna ärter
1 dl crème fraîche
2 tsk kinesisk soya
salt, peppar
persilja
Serveringstips:
Servera ett gott bröd och grönsallad
till gourmetpannan. Kokt ris är också
gott till.
Skär kasslern i tärningar, ansa champinjonerna och skär dem i skivor. Hacka löken och skär paprikan i små tärningar. Smält matfettet i en stekpanna och fräs champinjoner och lök ca 5 minuter. Blanda ned kassler och paprika och låt det fräsa ytterligare några minuter.
Blanda ned ärter, crème fraîche och soya och låt det småputtra ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Strö över persilja och servera gourmetpannan.
Tid för tillagning:
Förberedelse 15 minuter
Tid på spisen 15 minuter
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar