ÄGG MED SKINKFYLLNING
Hårdkokta ägg kan man "förgylla" med olika fyllningar och sedan lägga upp dem på en luftig bädd av strimlad grönsallad. Både god och lagom mättande förrätt.
4 portioner
4 - 6 hårdkokta ägg
2 msk kapris
100 g rökt skinka
1 - 1½ dl gräddfil
½ grönsalladshuvud
Tips:
Gör en skink- och äggpasta av alla
ingredienserna tillsammans och
servera den på rostat bröd.
Gott att äta till:
Grahamsbröd och smör.
Skala äggen och dela dem mitt itu. Ta ur äggulorna och hacka dem tillsammans med kaprisen. Skär skinkan i små tärningar. Rör ned skinka och ägghack i gräddfilen. Fördela fyllningen i ägghalvorna.
Strimla grönsalladen och lägg den på ett fat. Lägg de fyllda ägghalvorna ovanpå.
Tid för tillagning: Ca 15 minuter.
Från Mina Bästa Recept
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar