lördag 17 maj 2014

Ägg med skinkfyllning

ÄGG MED SKINKFYLLNING

Hårdkokta ägg kan man "förgylla" med olika fyllningar och sedan lägga upp dem på en luftig bädd av strimlad grönsallad. Både god och lagom mättande förrätt.

4 portioner

4 - 6 hårdkokta ägg
2 msk kapris
100 g rökt skinka
1 - 1½ dl gräddfil
½ grönsalladshuvud

Tips:
Gör en skink- och äggpasta av alla
ingredienserna tillsammans och
servera den på rostat bröd.

Gott att äta till:
Grahamsbröd och smör.


Skala äggen och dela dem mitt itu. Ta ur äggulorna och hacka dem tillsammans med kaprisen. Skär skinkan i små tärningar. Rör ned skinka och ägghack i gräddfilen. Fördela fyllningen i ägghalvorna.

Strimla grönsalladen och lägg den på ett fat. Lägg de fyllda ägghalvorna ovanpå.


Tid för tillagning: Ca 15 minuter.


Från Mina Bästa Recept





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar