GRÄDDIG SVAMPPASTA MED VIN
4 portioner
600 g blandad svamp
2 msk olivolja
1 purjolök
2 dl torrt vitt vin
500 g pasta
ca 100 g babyspenat
hyvlad parmesanost
Ansa och dela stora svampar i mindre bitar. Stek svampen på ganska hög värme i olja. Skiva purjon och låt den steka med så att den blir mjuk. Häll på vin och grädde och låt koka utan lock ca 5 minuter.
Blanda den nykokta pastan med svampsåsen och spenaten. Hyvla över rikligt med parmesan.
4 portioner
600 g blandad svamp
2 msk olivolja
1 purjolök
2 dl torrt vitt vin
500 g pasta
ca 100 g babyspenat
hyvlad parmesanost
Ansa och dela stora svampar i mindre bitar. Stek svampen på ganska hög värme i olja. Skiva purjon och låt den steka med så att den blir mjuk. Häll på vin och grädde och låt koka utan lock ca 5 minuter.
Blanda den nykokta pastan med svampsåsen och spenaten. Hyvla över rikligt med parmesan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar