JORDGUBBAR I GRÄDDKRÄM
3 ägg
3 msk socker
3 dl vispad grädde
1 l jordgubbar
Vispa äggvitor och grädde var för sig. Rör gulor och socker pösigt. Blanda grädden med ägg-sockersmeten och vänd till sist ned vitorna och de skurna jordgubbarna. Gör inte blandningen för lång tid innan den ska ätas. Är bären dyra tar man gräddsmet i överkant, när bären är billiga gör man tvärtom.
3 ägg
3 msk socker
3 dl vispad grädde
1 l jordgubbar
Vispa äggvitor och grädde var för sig. Rör gulor och socker pösigt. Blanda grädden med ägg-sockersmeten och vänd till sist ned vitorna och de skurna jordgubbarna. Gör inte blandningen för lång tid innan den ska ätas. Är bären dyra tar man gräddsmet i överkant, när bären är billiga gör man tvärtom.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar