RIGMORS FISKBULLAR
Många barn har smakat på Rigmors fiskbullar då de serverats på olika dagis och fritids. En populär rätt som är lätt att laga under förutsättning att det finns en matberedare.
4 - 5 personer
500 g benfri torskfilé
1 stor gul lök
1 tsk salt
1/2 dl ströbröd
1 msk senap
1 msk majonnäs
1 ägg
Mal fisken i en köttkvarn eller mixa i en matberedare. Skala och riv löken fint. Tillsätt samtliga ingredienser till fisken och kör till en slät smet.
Forma 12 - 16 biffar av färsen och stek dem sakta i smör eller margarin på medelgod värme ca 3 minuter på var sida. När fiskbullarna ger ett fast motstånd är de genomstekta.
Servera med kokt, pressad potatis och smält smör smaksatt med dill.
Många barn har smakat på Rigmors fiskbullar då de serverats på olika dagis och fritids. En populär rätt som är lätt att laga under förutsättning att det finns en matberedare.
4 - 5 personer
500 g benfri torskfilé
1 stor gul lök
1 tsk salt
1/2 dl ströbröd
1 msk senap
1 msk majonnäs
1 ägg
Mal fisken i en köttkvarn eller mixa i en matberedare. Skala och riv löken fint. Tillsätt samtliga ingredienser till fisken och kör till en slät smet.
Forma 12 - 16 biffar av färsen och stek dem sakta i smör eller margarin på medelgod värme ca 3 minuter på var sida. När fiskbullarna ger ett fast motstånd är de genomstekta.
Servera med kokt, pressad potatis och smält smör smaksatt med dill.
Dessa recept ska jag gå efter! Hälsn. från ”Skräddarns Tös”
SvaraRaderaMassa goa maträtter!!!! Yummi!!
SvaraRaderaGott! Dom ska jag göra!!
SvaraRaderaMmmmm så gott!!
SvaraRadera