CITRONFILÉ
4 portioner
500 g fläskfilé
smör eller margarin
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
3 dl vispgrädde
ca 1½ msk pressad citron
1 tsk dragon
½ dl hackad persilja
Skär köttet i 2 cm tjocka skivor och bryn litet i taget i matfett i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Ta upp köttet och häll grädden i pannan. Tillsätt citronsaft, dragon och persilja, lägg i köttet och låt det eftersteka några minuter.
Servera med pressad potatis och sallad.
4 portioner
500 g fläskfilé
smör eller margarin
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
3 dl vispgrädde
ca 1½ msk pressad citron
1 tsk dragon
½ dl hackad persilja
Skär köttet i 2 cm tjocka skivor och bryn litet i taget i matfett i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Ta upp köttet och häll grädden i pannan. Tillsätt citronsaft, dragon och persilja, lägg i köttet och låt det eftersteka några minuter.
Servera med pressad potatis och sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar