FIFFIGA FISKGRATÄNGEN
4 portioner
400 g tinad bladspenat
400 g fryst tinad fisk (eller färsk), t ex sej eller hoki
salt, peppar
2 dl crème fraîche med smak, t ex Franska örter
1 dl riven ost
Låt spenaten rinna av och lägg den i botten på en smord ugnsform. Peppra. Bred crème fraîchen över alltihop och strö över osten. Sätt in i ugnen, 200°, ca 25 minuter.
Servera med ris eller potatis och sallad.
4 portioner
400 g tinad bladspenat
400 g fryst tinad fisk (eller färsk), t ex sej eller hoki
salt, peppar
2 dl crème fraîche med smak, t ex Franska örter
1 dl riven ost
Låt spenaten rinna av och lägg den i botten på en smord ugnsform. Peppra. Bred crème fraîchen över alltihop och strö över osten. Sätt in i ugnen, 200°, ca 25 minuter.
Servera med ris eller potatis och sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar