VARMA OST- OCH SKINKSMÖRGÅSAR
Varma smörgåsar smakar fint till en kopp te eller ett glas juice. Dessa är fyllda med ost, skinka och senapssmör.
8 smörgåsar
8 hamburgerbröd
Senapssmör:
100 g smör eller margarin
2 tsk senap
2 tsk riven pepparrot
1 dl finhackad lök
ev 1 msk vallmofrön
8 skivor skinka
8 skivor ost, gärna stark om man tycker om det
Dela hamburgerbröden.
Rör ihop matfett, senap, pepparrot, lök och ev vallmofrön. Rör blandningen smidig. Bred senapssmöret på brödhalvorna. På 8 av halvorna lägger du 1 skiva skinka och 1 skiva ost. Lägg de andra halvorna ovanpå.
Vira in smörgåsarna i folie och lägg dem på en plåt. Grädda i 200° ca 20 minuter eller tills osten är smält och smörgåsarna blivit genomvarma.
Serveringstips:
En sallad med strimlad isbergssallad, strimlad
röd paprika och halverade blå druvor.
Varma smörgåsar smakar fint till en kopp te eller ett glas juice. Dessa är fyllda med ost, skinka och senapssmör.
8 smörgåsar
8 hamburgerbröd
Senapssmör:
100 g smör eller margarin
2 tsk senap
2 tsk riven pepparrot
1 dl finhackad lök
ev 1 msk vallmofrön
8 skivor skinka
8 skivor ost, gärna stark om man tycker om det
Dela hamburgerbröden.
Rör ihop matfett, senap, pepparrot, lök och ev vallmofrön. Rör blandningen smidig. Bred senapssmöret på brödhalvorna. På 8 av halvorna lägger du 1 skiva skinka och 1 skiva ost. Lägg de andra halvorna ovanpå.
Vira in smörgåsarna i folie och lägg dem på en plåt. Grädda i 200° ca 20 minuter eller tills osten är smält och smörgåsarna blivit genomvarma.
Serveringstips:
En sallad med strimlad isbergssallad, strimlad
röd paprika och halverade blå druvor.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar