FRUSEN MOCCASUFFLÉ
Så mycket enklare kan det inte vara att laga en god efterrätt, som alltid väcker förtjusning.
4 - 5 personer
1 1/2 - 2 pkt vaniljglass
2 msk kaffepulver
2 msk vatten
2 - 3 msk kaffe- eller kakaolikör
Garnering:
kakao- eller kaffepulver
Låt glassen tina så att den blir halvmjuk. Lös kaffepulvret i vattnet och rör ned det i glassen tillsammans med likören. Använd gärna matberedare.
Fördela i portionsformar och frys in ca 2 timmar före servering. Strö kakao- eller kaffepulver över strax före servering.
Så mycket enklare kan det inte vara att laga en god efterrätt, som alltid väcker förtjusning.
4 - 5 personer
1 1/2 - 2 pkt vaniljglass
2 msk kaffepulver
2 msk vatten
2 - 3 msk kaffe- eller kakaolikör
Garnering:
kakao- eller kaffepulver
Låt glassen tina så att den blir halvmjuk. Lös kaffepulvret i vattnet och rör ned det i glassen tillsammans med likören. Använd gärna matberedare.
Fördela i portionsformar och frys in ca 2 timmar före servering. Strö kakao- eller kaffepulver över strax före servering.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar