KORV MED SENAPSCOLESLAW OCH PICKLAD RÖDLÖK
Ibland längtar man efter korv med bröd! Här är en gourmetvariant med senapscoleslaw, picklad rödlök, salladsblad och extra senap.
4 portioner
8 korvar, ca 500 g
Picklad rödlök:
1 rödlök
1 msk ättiksprit, 12%
2 msk socker
3 msk vatten
Coleslaw:
300 g strimlad vitkål
2 dl lätt-crème fraîche
1 msk vinäger
2 tsk stark senap
2 krm socker
2 krm salt
1 krm peppar
Till servering:
korvbröd, gärna surdegsbakade
salladsblad
senap
Skiva rödlöken tunt. Blanda ättiksprit, socker och vatten. Låt rödlöken ligga i lagen minst 30 minuter. Blanda alla ingredienserna till coleslaw. Gör små snitt i korvarna och stek dem. Värm bröden lätt.
Servera korvarna med coleslaw och picklad rödlök i korvbröden med salladsblad och senap.
Ibland längtar man efter korv med bröd! Här är en gourmetvariant med senapscoleslaw, picklad rödlök, salladsblad och extra senap.
4 portioner
8 korvar, ca 500 g
Picklad rödlök:
1 rödlök
1 msk ättiksprit, 12%
2 msk socker
3 msk vatten
Coleslaw:
300 g strimlad vitkål
2 dl lätt-crème fraîche
1 msk vinäger
2 tsk stark senap
2 krm socker
2 krm salt
1 krm peppar
Till servering:
korvbröd, gärna surdegsbakade
salladsblad
senap
Skiva rödlöken tunt. Blanda ättiksprit, socker och vatten. Låt rödlöken ligga i lagen minst 30 minuter. Blanda alla ingredienserna till coleslaw. Gör små snitt i korvarna och stek dem. Värm bröden lätt.
Servera korvarna med coleslaw och picklad rödlök i korvbröden med salladsblad och senap.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar