FLÄSKKOTLETTER MED STEKT RÖDKÅL
OCH KRYDDSMÖR
4 personer
4 fläskkotletter à ca 150 g
1 klyfta rödkål, ca 500 g
1 msk + 50 g + 1 msk smör
1 tsk + 1 tsk salt
1 kruka persilja
1 msk dijonsenap
2 krm nymald svartpeppar
Tillbehör:
kokt potatis
Strimla rödkålen och stek den mjuk i 1 msk smör på medelstark värme ca 10 minuter. Krydda med 1 tsk salt. Hacka hälften av persiljan och blanda med 50 g smör och senap.
Stek kotletterna i 1 msk smör ca 3 minuter på varje sida. Krydda med 1 tsk salt och peppar.
Servera kotletterna med kål, kryddsmör och kokt potatis och strö över resterande persilja.
OCH KRYDDSMÖR
4 personer
4 fläskkotletter à ca 150 g
1 klyfta rödkål, ca 500 g
1 msk + 50 g + 1 msk smör
1 tsk + 1 tsk salt
1 kruka persilja
1 msk dijonsenap
2 krm nymald svartpeppar
Tillbehör:
kokt potatis
Strimla rödkålen och stek den mjuk i 1 msk smör på medelstark värme ca 10 minuter. Krydda med 1 tsk salt. Hacka hälften av persiljan och blanda med 50 g smör och senap.
Stek kotletterna i 1 msk smör ca 3 minuter på varje sida. Krydda med 1 tsk salt och peppar.
Servera kotletterna med kål, kryddsmör och kokt potatis och strö över resterande persilja.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar