SOMMARKOTLETTER
Hemligheten sitter i marinaden. Låt gärna köttet marinera länge!
4 portioner
8 små benfria fläskkotletter
Marinad:
1 msk finskuren gräslök
1 tsk färska timjanblad
3 msk vit balsamvinäger
2 msk matolja
2 msk honung
½ tsk salt
Marinad:
Blanda gräslök, timjan, vinäger, olja, honung och salt. Lägg kotletterna i en skål och häll över marinaden. Låt det stå kallt minst 30 minuter, gärna längre.
Grilla kotletterna på medelvärme 3 - 5 minuter/sida.
Hemligheten sitter i marinaden. Låt gärna köttet marinera länge!
4 portioner
8 små benfria fläskkotletter
Marinad:
1 msk finskuren gräslök
1 tsk färska timjanblad
3 msk vit balsamvinäger
2 msk matolja
2 msk honung
½ tsk salt
Marinad:
Blanda gräslök, timjan, vinäger, olja, honung och salt. Lägg kotletterna i en skål och häll över marinaden. Låt det stå kallt minst 30 minuter, gärna längre.
Grilla kotletterna på medelvärme 3 - 5 minuter/sida.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar