KYCKLINGSPETT MED MELONSALSA
8 spett, 2/portion
600 g kycklingfilé
1 tsk salt
Grillsås:
2 msk olja
1 msk soya
1 tsk chiliflakes
1 tsk paprikapulver
2 krm grovmald svartpeppar
Melonsalsa:
1/4 klyfta vattenmelon
½ gurka
1 rödlök
1 gul paprika
1 röd chilifrukt
Vitlökssås:
2 dl gräddfil
2 pressade vitlöksklyftor
1 tsk torkad oregano
Börja med salsan. Skär melon och gurka i små bitar, hacka rödlöken och paprikan. Strimla chilin. Blanda allt och låt stå kallt en stund.
Blanda grillsåsen. Skär kycklingen i små bitar och blanda med såsen. Trä upp filén på grillspett och grilla dem några minuter/sida. Salta.
Blanda vitlökssåsen och servera kycklingen med salsa, sallad, tortillabröd och vitlökssås.
Blanda grillsåsen. Skär kycklingen i små bitar och blanda med såsen. Trä upp filén på grillspett och grilla dem några minuter/sida. Salta.
Blanda vitlökssåsen och servera kycklingen med salsa, sallad, tortillabröd och vitlökssås.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar