FISKFILÉ MED ÖRTSMÖR
2 portioner
300 g vit fiskfilé, t ex torsk eller kolja
salt, vitpeppar
Kryddsmör:
30 g smör eller margarin
1 msk hackad färsk basilika
eller 1 tsk torkad
½ msk hackad färsk timjan
eller ½ tsk torkad
1 tsk dijonsenap
finrivet skal av ½ citron
½ finriven vitlöksklyfta
½ finhackad schalottenlök
Sätt ugnen på 175°.
Dela fisken i portionsbitar. Lägg i en ugnsform och krydda med salt och peppar.
Kryddsmör:
Blanda ingredienserna och klicka smöret över fisken. Tillaga i ugnen 15 - 20 minuter
Servera med kokt potatis, sparris och smöret i formen.
2 portioner
300 g vit fiskfilé, t ex torsk eller kolja
salt, vitpeppar
Kryddsmör:
30 g smör eller margarin
1 msk hackad färsk basilika
eller 1 tsk torkad
½ msk hackad färsk timjan
eller ½ tsk torkad
1 tsk dijonsenap
finrivet skal av ½ citron
½ finriven vitlöksklyfta
½ finhackad schalottenlök
Sätt ugnen på 175°.
Dela fisken i portionsbitar. Lägg i en ugnsform och krydda med salt och peppar.
Kryddsmör:
Blanda ingredienserna och klicka smöret över fisken. Tillaga i ugnen 15 - 20 minuter
Servera med kokt potatis, sparris och smöret i formen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar