ORIENTALISK KÖTTFÄRSSÅS
4 portioner
400 g blandfärs
smör eller margarin
1 stor purjolök, ca 150 g
2 msk kinesisk soya
½ tsk salt
2 krm svartpeppar
2 dl vispgrädde
rivet skal av ½ väl tvättad citron
Bryn litet i taget av färsen i matfett i en stekpanna. Ta upp den. Skölj och strimla purjolöken och fräs den i matfett i stekpannan. Lägg i färsen och tillsätt soya, salt, peppar och grädde. Låt koka ihop några minuter. Strö över citronskalet.
Servera med spaghetti och en sallad.
4 portioner
400 g blandfärs
smör eller margarin
1 stor purjolök, ca 150 g
2 msk kinesisk soya
½ tsk salt
2 krm svartpeppar
2 dl vispgrädde
rivet skal av ½ väl tvättad citron
Bryn litet i taget av färsen i matfett i en stekpanna. Ta upp den. Skölj och strimla purjolöken och fräs den i matfett i stekpannan. Lägg i färsen och tillsätt soya, salt, peppar och grädde. Låt koka ihop några minuter. Strö över citronskalet.
Servera med spaghetti och en sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar