INGRIDS KOKOSKRANS MED FÄRSKA BÄR
4 portioner
3 dl vispgrädde
1 dl kokosflingor
1 dl florsocker
½ l färska eller djupfrysta bär, ca 250 g
Vispa grädden. Rör ned kokos och florsocker. Häll grädde- och kokosblandningen i en sockerkaksform och låt frysa minst 4 timmar. Låt stå ca 30 minuter i kylskåp före servering. Stjälp upp kokoskransen på ett fat och lägg bären i mitten och runt om.
4 portioner
3 dl vispgrädde
1 dl kokosflingor
1 dl florsocker
½ l färska eller djupfrysta bär, ca 250 g
Vispa grädden. Rör ned kokos och florsocker. Häll grädde- och kokosblandningen i en sockerkaksform och låt frysa minst 4 timmar. Låt stå ca 30 minuter i kylskåp före servering. Stjälp upp kokoskransen på ett fat och lägg bären i mitten och runt om.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar