LIMEPARFAIT
6 portioner
2 ägg
1 dl florsocker
1½ dl koncentrerad limejuice
eller citronjuice
2 dl vispgrädde
vindruvor
Vispa ihop ägg och florsocker. Tillsätt lime- eller citronjuice. Vispa grädden hårt och vänd försiktigt ned den i juiceblandningen.
Häll smeten i en skål och frys den minst 4 timmar. Låt stå ca 30 minuter i kylskåp före servering. Stjälp upp parfaiten och garnera med druvor.
6 portioner
2 ägg
1 dl florsocker
1½ dl koncentrerad limejuice
eller citronjuice
2 dl vispgrädde
vindruvor
Vispa ihop ägg och florsocker. Tillsätt lime- eller citronjuice. Vispa grädden hårt och vänd försiktigt ned den i juiceblandningen.
Häll smeten i en skål och frys den minst 4 timmar. Låt stå ca 30 minuter i kylskåp före servering. Stjälp upp parfaiten och garnera med druvor.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar