BIFF MED ÄDELOSTGRÄDDE
4 portioner
8 skivor lövbiff, ca 500 g
1 purjolök
50 g ädelost
2 dl vispgrädde
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk potatismjöl
Sätt ugnen på 225 grader.
Skär lövbiffen i strimlor. Skölj och strimla purjolöken. Varva lök och kött i en smord ugnssäker form.
Mosa ädelosten och blanda den med grädde, salt och peppar i en kastrull. Låt det koka upp. Rör ned potatismjölet. Häll blandningen över köttet och stek i ugnen ca 25 minuter.
Servera med t ex kokt ris och sallad.
4 portioner
8 skivor lövbiff, ca 500 g
1 purjolök
50 g ädelost
2 dl vispgrädde
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk potatismjöl
Sätt ugnen på 225 grader.
Skär lövbiffen i strimlor. Skölj och strimla purjolöken. Varva lök och kött i en smord ugnssäker form.
Mosa ädelosten och blanda den med grädde, salt och peppar i en kastrull. Låt det koka upp. Rör ned potatismjölet. Häll blandningen över köttet och stek i ugnen ca 25 minuter.
Servera med t ex kokt ris och sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar