GRÄDDIG SENAPSBIFF
4 portioner
4 skivor ryggbiff
3 dl vispgrädde
½ köttbuljongtärning
1 msk senap
1 - 2 msk sherry eller pressad citron
smör eller margarin
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
Blanda grädde, buljongtärning, senap och sherry eller citronsaft i en kastrull. Låt det koka ca 5 minuter. Stek biffarna i matfett i en het stekpanna 1½ - 2 minuter/sida. Krydda med salt och peppar. Häll såsen över köttet.
Servera med t ex potatis och broccoli.
4 portioner
4 skivor ryggbiff
3 dl vispgrädde
½ köttbuljongtärning
1 msk senap
1 - 2 msk sherry eller pressad citron
smör eller margarin
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
Blanda grädde, buljongtärning, senap och sherry eller citronsaft i en kastrull. Låt det koka ca 5 minuter. Stek biffarna i matfett i en het stekpanna 1½ - 2 minuter/sida. Krydda med salt och peppar. Häll såsen över köttet.
Servera med t ex potatis och broccoli.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar