WALLENBERGARE
Litet dyra men mycket goda färsbiffar, som går fort och lätt att laga till. Man äter dem gärna med potatispuré, lingonsylt och mjälla, nykokta ärtskidor eller vanliga gröna ärter.
4 portioner
250 g kalvfärs
3 äggulor
2 dl vispgrädde
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
smör eller margarin
Tips:
Ingredienserna bör vara kalla när man
börjar tillagningen.
Gott att äta till:
Kokta ärtskidor och gärna potatismos
smaksatt med persilja.
Blanda färsen med äggulor, grädde, salt och peppar. Smeten ska vara lös. Bryn matfettet i en stekpanna och klicka sedan ned smeten med en vattensköljd matsked. Stek biffarna på ganska svag värme 3 - 4 minuter på varje sida. Servera.
Tid för tillagning: Ca 30 minuter.
Från Mina Bästa Recept
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar