KÖTTFÄRSBIFFAR MED KESO
Dessa köttfärsbiffar får en extra fyllig smak av keso och toppas med stekt lök. Ett bra tips för den som vill överraska med en annorlunda färsrätt.
4 portioner
500 g nötfärs
2 dl keso
1 ägg
ca 1 1/4 tsk salt
1½ krm svartpeppar
2 stora gula lökar
2 msk smör eller margarin
Tips:
Biffarna kan serveras mellan sesam-
bullar som hamburgare.
Gott att äta till:
Grönsallad med tomater.
Blanda köttfärsen med keso, ägg, salt och peppar. Forma färsen till 8 biffar. Skala och skär löken i skivor. Fräs löken mjuk i matfett i en stekpanna. Stek biffarna i samma matfett som lökringarna och servera biff och lök tillsammans.
Tid för tillagning: Ca 20 minuter.
Dessa köttfärsbiffar får en extra fyllig smak av keso och toppas med stekt lök. Ett bra tips för den som vill överraska med en annorlunda färsrätt.
4 portioner
500 g nötfärs
2 dl keso
1 ägg
ca 1 1/4 tsk salt
1½ krm svartpeppar
2 stora gula lökar
2 msk smör eller margarin
Tips:
Biffarna kan serveras mellan sesam-
bullar som hamburgare.
Gott att äta till:
Grönsallad med tomater.
Blanda köttfärsen med keso, ägg, salt och peppar. Forma färsen till 8 biffar. Skala och skär löken i skivor. Fräs löken mjuk i matfett i en stekpanna. Stek biffarna i samma matfett som lökringarna och servera biff och lök tillsammans.
Tid för tillagning: Ca 20 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar