onsdag 14 maj 2014

Köttfärsbiffar med keso

KÖTTFÄRSBIFFAR MED KESO

Dessa köttfärsbiffar får en extra fyllig smak av keso och toppas med stekt lök. Ett bra tips för den som vill överraska med en annorlunda färsrätt.

4 portioner

500 g nötfärs
2 dl keso
1 ägg
ca 1 1/4 tsk salt
1½ krm svartpeppar
2 stora gula lökar
2 msk smör eller margarin

Tips:
Biffarna kan serveras mellan sesam-
bullar som hamburgare.

Gott att äta till:
Grönsallad med tomater.


Blanda köttfärsen med keso, ägg, salt och peppar. Forma färsen till 8 biffar. Skala och skär löken i skivor. Fräs löken mjuk i matfett i en stekpanna. Stek biffarna i samma matfett som lökringarna och servera biff och lök tillsammans.

Tid för tillagning: Ca 20 minuter.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar