SCHWEIZERRULLAR MED SKINKA
Ca 4 portioner
500 g nötfärs
1 tsk salt
1 krm peppar
1½ dl riven ost
2 ägg
3 msk klippt gräslök
8 skivor bayonneskinka
3 dl vispgrädde
½ dl chilisås
3 msk torr sherry
salt, svartpeppar
Sätt ugnen på 200°.
Arbeta samman färsen med salt, peppar, riven ost, ägg och klippt gräslök. Lägg ut skinkskivorna och fördela färsen över dem. Rulla ihop till rullar. Lägg dem i en smord eldfast form med skarven nedåt.
Rör samman grädden med chilisås och sherry. Smaka av med salt och peppar. Häll såsen över färsrullarna. Strö över litet rosépeppar. Grädda mitt i ugnen ca 30 minuter. Ös rullarna några gånger under tiden.
Bjud potatiskaka av röstityp och sallad till.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar