KOKOSPANERAD FISK
2 portioner
½ dl vetemjöl
1 dl kokosflingor
1 ägg
250 g vit fiskfilé, färsk
eller fryst och tinad
salt
1 msk smör eller margarin
1 dl sweet chilisås
1 dl turkisk yoghurt
Servering:
ris
lime
sallad
Häll upp mjöl på en tallrik, kokos på en och vispa upp ägget i en skål. Skär fisken i bitar och torka av på hushållspapper. Vänd fisken först i mjöl, sedan i ägg och sist i kokos. Salta och stek i smör i stekpanna ca 3 minuter per sida tills den fått fin färg.
Blanda sweet chilisås och yoghurt och servera till fisken tillsammans med ris, limeklyftor och sallad.
2 portioner
½ dl vetemjöl
1 dl kokosflingor
1 ägg
250 g vit fiskfilé, färsk
eller fryst och tinad
salt
1 msk smör eller margarin
1 dl sweet chilisås
1 dl turkisk yoghurt
Servering:
ris
lime
sallad
Häll upp mjöl på en tallrik, kokos på en och vispa upp ägget i en skål. Skär fisken i bitar och torka av på hushållspapper. Vänd fisken först i mjöl, sedan i ägg och sist i kokos. Salta och stek i smör i stekpanna ca 3 minuter per sida tills den fått fin färg.
Blanda sweet chilisås och yoghurt och servera till fisken tillsammans med ris, limeklyftor och sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar