CHOKLADPANNACOTTA MED VISPGRÄDDE
Gör i ordning desserten i god tid och förvara kallt, övertäckt med plastfolie.
2 portioner
2 gelatinblad
100 g mjölkchoklad
3 dl vispgrädde
Garnering:
½ dl vispgrädde
1 daimchoklad
hallon
Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 minuter. Hacka chokladen och lägg den i en skål. Koka upp grädden. Ta upp gelatinbladen och låt dem smälta i den varma grädden. Häll grädden över chokladen och rör om tills den smält. Häll upp i portionsglas och ställ kallt att stelna minst 3 timmar.
Toppa med vispad grädde, krossad Daim och hallon.
Gör i ordning desserten i god tid och förvara kallt, övertäckt med plastfolie.
2 portioner
2 gelatinblad
100 g mjölkchoklad
3 dl vispgrädde
Garnering:
½ dl vispgrädde
1 daimchoklad
hallon
Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 minuter. Hacka chokladen och lägg den i en skål. Koka upp grädden. Ta upp gelatinbladen och låt dem smälta i den varma grädden. Häll grädden över chokladen och rör om tills den smält. Häll upp i portionsglas och ställ kallt att stelna minst 3 timmar.
Toppa med vispad grädde, krossad Daim och hallon.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar