MANGOMOCKTAIL
Snabbfixad drink med lång hållbarhet!
4 glas
250 g tinad fryst mango
osötad äppelmust
krossad is
Garnering:
färsk mynta
bär
Mixa mangon slät i mixer. Tillsätt litet av äppelmusten så att mangon blir mer flytande. Fördela isen i 4 glas och häll på mangopurén. Toppa med äppelmust och rör om. Garnera med mynta och färska bär. Servera genast.
Snabbfixad drink med lång hållbarhet!
4 glas
250 g tinad fryst mango
osötad äppelmust
krossad is
Garnering:
färsk mynta
bär
Mixa mangon slät i mixer. Tillsätt litet av äppelmusten så att mangon blir mer flytande. Fördela isen i 4 glas och häll på mangopurén. Toppa med äppelmust och rör om. Garnera med mynta och färska bär. Servera genast.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar