NEKTARIN- OCH HALLONDESSERT
MED FÄRSKOST
Varva nektariner och hallon i vackra cocktailglas och avsluta med en klick mascarpone, italiensk färskost. Toppa med ett körsbär.
8 portioner
500 g mascarpone
2 dl gräddfil
4 msk florsocker
1½ msk vaniljsocker
10 nektariner
250 g färska hallon
Garnering:
citronmeliss eller färsk mynta
8 körsbär
Blanda mascarponeost, gräddfil, florsocker och vaniljsocker. Skär nektarinerna i småbitar. Varva mascarponekräm, hallon och nektarinbitar i glas. Avsluta med en klick mascarponekräm.
Dekorera med citronmeliss eller mynta och körsbär.
MED FÄRSKOST
Varva nektariner och hallon i vackra cocktailglas och avsluta med en klick mascarpone, italiensk färskost. Toppa med ett körsbär.
8 portioner
500 g mascarpone
2 dl gräddfil
4 msk florsocker
1½ msk vaniljsocker
10 nektariner
250 g färska hallon
Garnering:
citronmeliss eller färsk mynta
8 körsbär
Blanda mascarponeost, gräddfil, florsocker och vaniljsocker. Skär nektarinerna i småbitar. Varva mascarponekräm, hallon och nektarinbitar i glas. Avsluta med en klick mascarponekräm.
Dekorera med citronmeliss eller mynta och körsbär.

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar