KRÄMIG SVAMP- OCH BACONPASTA
Krämig pasta med svamp och bacon. Häll på crème fraîche och låt puttra upp. Lägg i ost och låt den smälta och garnera med persilja.
2 portioner
½ pkt bacon à ca 140 g
200 g svamp, t ex champinjoner
smör
1 dl crème fraîche
½ dl riven ost
salt, peppar
Servering:
2 portioner nykokt tagliatelle
hackad persilja, färsk eller fryst
Skär baconet i mindre bitar och knaperstek i en panna eller på en bakpappersklädd plåt i ugnen. Låt rinna av på hushållspapper fram till servering.
Ansa och skiva svampen. Stek gyllene i valfritt matfett. Häll sedan på crème fraîche och låt puttra upp. Dra av från värmen, lägg i osten och låt den smälta. Smaksätt med salt och peppar.
Servera direkt med nykokt pasta, knaprigt bacon och hackad persilja.
Krämig pasta med svamp och bacon. Häll på crème fraîche och låt puttra upp. Lägg i ost och låt den smälta och garnera med persilja.
2 portioner
½ pkt bacon à ca 140 g
200 g svamp, t ex champinjoner
smör
1 dl crème fraîche
½ dl riven ost
salt, peppar
Servering:
2 portioner nykokt tagliatelle
hackad persilja, färsk eller fryst
Skär baconet i mindre bitar och knaperstek i en panna eller på en bakpappersklädd plåt i ugnen. Låt rinna av på hushållspapper fram till servering.
Ansa och skiva svampen. Stek gyllene i valfritt matfett. Häll sedan på crème fraîche och låt puttra upp. Dra av från värmen, lägg i osten och låt den smälta. Smaksätt med salt och peppar.
Servera direkt med nykokt pasta, knaprigt bacon och hackad persilja.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar