KORVLÅDA MED SENAPSSÅS
Härlig korvlåda med potatis, lök, morötter, paprika och broccoli. Tillaga i ugn med en gräddig senapssås. Färgglatt och vardagsgott.
4 portioner
4 korvar, gärna olika sorter
500 g potatis
2 morötter
1 röd paprika
2 rödlökar
400 g broccoli
rapsolja till stekning
salt, peppar
2 dl grädde
2 msk grov fransk senap
Garnering:
hackad persilja
Skär korv, potatis, morötter, paprika, lök och broccoli i mindre bitar. Hetta upp litet rapsolja i en rymlig stekpanna. Stek potatis och morötter tills de börjar bli mjuka och har fått litet färg. Sätt ugnen på 225°.
Lägg paprika, lök, broccoli och korvar i pannan och låt steka med några minuter. Krydda med salt och peppar. Lägg över allt i en eldfast form. Koka upp grädde med senap i en kastrull och krydda med salt och peppar. Häll såsen över korv och grönsaker. Tillaga i ugnen ca 15 minuter.
Garnera med litet hackad persilja och servera.
Härlig korvlåda med potatis, lök, morötter, paprika och broccoli. Tillaga i ugn med en gräddig senapssås. Färgglatt och vardagsgott.
4 portioner
4 korvar, gärna olika sorter
500 g potatis
2 morötter
1 röd paprika
2 rödlökar
400 g broccoli
rapsolja till stekning
salt, peppar
2 dl grädde
2 msk grov fransk senap
Garnering:
hackad persilja
Skär korv, potatis, morötter, paprika, lök och broccoli i mindre bitar. Hetta upp litet rapsolja i en rymlig stekpanna. Stek potatis och morötter tills de börjar bli mjuka och har fått litet färg. Sätt ugnen på 225°.
Lägg paprika, lök, broccoli och korvar i pannan och låt steka med några minuter. Krydda med salt och peppar. Lägg över allt i en eldfast form. Koka upp grädde med senap i en kastrull och krydda med salt och peppar. Häll såsen över korv och grönsaker. Tillaga i ugnen ca 15 minuter.
Garnera med litet hackad persilja och servera.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar