CURRYFISK I KRÄMIG SÅS MED RIS
En burk crème fraîche kan vara nyckeln till en krämig sås.
4 portioner
½ strimlad purjolök
1 strimlad röd paprika
1 msk curry
1 msk mango chutney
2 dl crème fraîche
600 g torsk eller annan vit fisk
1 tsk salt
Till servering:
3 dl ris
Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Fräs lök och paprika i en stekpanna. Pudra över curryn och tillsätt mango chutneyn. Häll i crème fraîche och låt puttra ihop ca 5 minuter.
Tärna fisken och salta. Lägg i fiskbitarna och låt sjuda under lock ca 3 minuter. Dra åt sidan. Servera med ris.
En burk crème fraîche kan vara nyckeln till en krämig sås.
4 portioner
½ strimlad purjolök
1 strimlad röd paprika
1 msk curry
1 msk mango chutney
2 dl crème fraîche
600 g torsk eller annan vit fisk
1 tsk salt
Till servering:
3 dl ris
Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Fräs lök och paprika i en stekpanna. Pudra över curryn och tillsätt mango chutneyn. Häll i crème fraîche och låt puttra ihop ca 5 minuter.
Tärna fisken och salta. Lägg i fiskbitarna och låt sjuda under lock ca 3 minuter. Dra åt sidan. Servera med ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar