torsdag 30 januari 2020

Ost- och skinkschnitzel med rostad potatis

OST- OCH SKINKSCHNITZEL MED 
ROSTAD POTATIS

Krångla inte till det mer än nödvändigt! En färdig panerad schnitzel är precis vad du behöver i kväll, och här serveras den ihop med ugnsrostad potatis och ett otroligt smakrikt kaprissmör.

2 portioner

500 g potatisklyftor
300 g panerad schnitzel med ost och skinka
2 tsk olja
2 msk kapris
2 msk smör
peppar
1 citron
1 hjärtsallad
1 ask färsk gräslök, à 20 g


Sätt ugnen på 225°C och ta fram smöret från kylen. Tillaga potatisen enligt anvisning på förpackningen.

Stek schnitzlarna i oljan i en stekpanna enligt anvisning på förpackningen. 

Blanda kapris med smöret och krydda med peppar. Skär citronen i klyftor och salladen i bitar. Skär gräslöken fint. Servera schnitzlarna med potatisklyftor, kaprissmör, citron, sallad och toppa med gräslök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar