OST- OCH SKINKSCHNITZEL MED
ROSTAD POTATIS
Krångla inte till det mer än nödvändigt! En färdig panerad schnitzel är precis vad du behöver i kväll, och här serveras den ihop med ugnsrostad potatis och ett otroligt smakrikt kaprissmör.
2 portioner
500 g potatisklyftor
300 g panerad schnitzel med ost och skinka
2 tsk olja
2 msk kapris
2 msk smör
peppar
1 citron
1 hjärtsallad
1 ask färsk gräslök, à 20 g
Sätt ugnen på 225°C och ta fram smöret från kylen. Tillaga potatisen enligt anvisning på förpackningen.
Stek schnitzlarna i oljan i en stekpanna enligt anvisning på förpackningen.
Blanda kapris med smöret och krydda med peppar. Skär citronen i klyftor och salladen i bitar. Skär gräslöken fint. Servera schnitzlarna med potatisklyftor, kaprissmör, citron, sallad och toppa med gräslök.
ROSTAD POTATIS
Krångla inte till det mer än nödvändigt! En färdig panerad schnitzel är precis vad du behöver i kväll, och här serveras den ihop med ugnsrostad potatis och ett otroligt smakrikt kaprissmör.
2 portioner
500 g potatisklyftor
300 g panerad schnitzel med ost och skinka
2 tsk olja
2 msk kapris
2 msk smör
peppar
1 citron
1 hjärtsallad
1 ask färsk gräslök, à 20 g
Sätt ugnen på 225°C och ta fram smöret från kylen. Tillaga potatisen enligt anvisning på förpackningen.
Stek schnitzlarna i oljan i en stekpanna enligt anvisning på förpackningen.
Blanda kapris med smöret och krydda med peppar. Skär citronen i klyftor och salladen i bitar. Skär gräslöken fint. Servera schnitzlarna med potatisklyftor, kaprissmör, citron, sallad och toppa med gräslök.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar