KOTLETT MED FETAOSTTOPPING
4 portioner
4 fläskkotletter
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk smör
Fetaosttopping:
150 g fetaost
20 g valnötter
rivet skal av ½ citron
3 msk hackad persilja
Sätt ugnen på 250°.
Krydda kotletterna med salt och peppar. Bryn dem först på fettkanten och sedan på båda sidor i en stekpanna med smör. Lägg kotletterna i en långpanna med bakplåtspapper i botten.
Fetaosttopping:
Blanda smulad fetaost, grovhackade valnötter, citronskal och persilja och fördela mitt på kotletterna. Tillaga strax under mitten i ugnen 10 - 12 minuter. Garnera med timjan.
4 portioner
4 fläskkotletter
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk smör
Fetaosttopping:
150 g fetaost
20 g valnötter
rivet skal av ½ citron
3 msk hackad persilja
Sätt ugnen på 250°.
Krydda kotletterna med salt och peppar. Bryn dem först på fettkanten och sedan på båda sidor i en stekpanna med smör. Lägg kotletterna i en långpanna med bakplåtspapper i botten.
Fetaosttopping:
Blanda smulad fetaost, grovhackade valnötter, citronskal och persilja och fördela mitt på kotletterna. Tillaga strax under mitten i ugnen 10 - 12 minuter. Garnera med timjan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar