GRATINERAD KASSLER
Allt borde kunna sköta sig i ugnen på samma sätt som kvällens kassler. Innan den skjutsas in täcks den av grädde och senap som snabbt blandats ihop. Ost strös över och sedan gratineras den färdigt i ugnen medan riset kokar på plattan. Servera med haricots verts.
4 portioner
600 g kassler
2½ dl vispgrädde
1 dl riven ost
½ fp frysta haricots verts à 450 g
Sätt ugnen på 225°C.
Skär kasslern i tunna skivor och lägg i en ugnsform. Blanda grädde och senap och häll detta över kasslern. Strö över osten och sätt in mitt i ugnen ca 20 minuter.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Servera med kassler och bönor.
Allt borde kunna sköta sig i ugnen på samma sätt som kvällens kassler. Innan den skjutsas in täcks den av grädde och senap som snabbt blandats ihop. Ost strös över och sedan gratineras den färdigt i ugnen medan riset kokar på plattan. Servera med haricots verts.
4 portioner
600 g kassler
2½ dl vispgrädde
1 dl riven ost
½ fp frysta haricots verts à 450 g
Sätt ugnen på 225°C.
Skär kasslern i tunna skivor och lägg i en ugnsform. Blanda grädde och senap och häll detta över kasslern. Strö över osten och sätt in mitt i ugnen ca 20 minuter.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Servera med kassler och bönor.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar