tisdag 28 januari 2020

Cathrines favoritpasta

CATHRINES FAVORITPASTA

En snabblagad pastarätt med krämig ostsås, friska tomater och underbar sälta från knaperstekt bacon. Denna pasta innehåller alla smaker. Ostsåsen förstärker du med litet parmesan och häller den över den nykokta pastan med knaprigt bacon och sallad.

4 portioner

1 paket bacon, 140 g
4 portioner pasta, gärna fullkorn
2½ dl ostsås av Keldatyp
2 dl riven parmesanost
1 ask körsbärstomater, 250 g
1 påse ruccolasallad, ca 80 g
flingsalt, svartpeppar


Klipp eller strimla baconet och knaperstek det. Låt rinna av på hushållspapper. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Hetta upp ostsåsen och rör ned hälften av parmesanosten. Rör på svag värme tills den smälter. Skölj och dela tomaterna och skölj ruccolan.

Blanda den nykokta pastan med tomater, ruccola och bacon. Häll över ostsås och toppa med riven parmesan, flingsalt och nymalen svartpeppar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar