KANTARELLSMÖRGÅS
4 smörgåsar
4 skivor ljust bröd, gärna surdeg
2 msk smör
4 salladsblad
400 g kantareller
3 msk smör
1 liten rödlök
140 g ädelost
1 dl crème fraîche
2 dl hackad persilja
Vänd brödskivorna i stekpannan med litet smör. Lägg på salladsblad. Stek kantarellerna i smör och lägg i hackad rödlök mot slutet. Tillsätt riven ädelost och crème fraîche.
Toppa brödskivorna med röran och strö över hackad persilja.
4 smörgåsar
4 skivor ljust bröd, gärna surdeg
2 msk smör
4 salladsblad
400 g kantareller
3 msk smör
1 liten rödlök
140 g ädelost
1 dl crème fraîche
2 dl hackad persilja
Vänd brödskivorna i stekpannan med litet smör. Lägg på salladsblad. Stek kantarellerna i smör och lägg i hackad rödlök mot slutet. Tillsätt riven ädelost och crème fraîche.
Toppa brödskivorna med röran och strö över hackad persilja.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar