PASTASÅS CAYUN QUEEN
10 portioner
1 kg köttfärs
1 l mjölk
70 g vetemjöl
70 g margarin
20 g hackad lök
1 tsk salt
1 krm cayennepeppar
1 krm vitpeppar
1 krm svartpeppar
1 tsk timjan
1 tsk basilika
300 g ostcrème (Melba)
eller 1 dl grädde och 2 dl riven ost
3 msk tomatketchup
Bryn köttfärsen. Finhacka löken. Koka upp mjölken. Fräs den finhackade löken några minuter i margarinet utan att den får färg. Pudra över mjölet och rör om. Späd etappvis med den heta mjölken och låt såsen koka på svag värme ca 5 minuter. Blanda ned kryddor, brynt köttfärs och ostcrème.
10 portioner
1 kg köttfärs
1 l mjölk
70 g vetemjöl
70 g margarin
20 g hackad lök
1 tsk salt
1 krm cayennepeppar
1 krm vitpeppar
1 krm svartpeppar
1 tsk timjan
1 tsk basilika
300 g ostcrème (Melba)
eller 1 dl grädde och 2 dl riven ost
3 msk tomatketchup
Bryn köttfärsen. Finhacka löken. Koka upp mjölken. Fräs den finhackade löken några minuter i margarinet utan att den får färg. Pudra över mjölet och rör om. Späd etappvis med den heta mjölken och låt såsen koka på svag värme ca 5 minuter. Blanda ned kryddor, brynt köttfärs och ostcrème.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar